Jelena Příplatová

S bambitkou na multikulti

25. 10. 2009 20:01:03
Myšlením avšak nikoli barvou pleti nahnědlá árijská bojůvka na straně jedné, prohnaní havlovští levicoví multikulti intelektuálové na straně druhé, člověče vyber si a ty, babo, raď. Z kaluže černobílého vidění světa jako bychom to plynule dotáhli pod okap hnědoduhový. Buď jsi na straně nezahálející evropské elity, nebo jsi jeden z těch multikulti vyvrhelů, co nemají o skutečném světě ani páru. Viz zdejší názory na téma „mně kdysi ve škole také hustili do hlavy takové věci, ale pak jsem dospěla a pochopila...“

Na druhou stranu zase takovej Róm, to je vlastně hrozně hodnej člověk, kterej měl prostě jenom smůlu, takže on se těmi krádežemi prostě musí občas živit a my bychom mu měli ještě čas od času přispět nějakou tou kačkou ze systému. A on vlastně ani ten islámskej terorista není tak špatnej, vždyť je to přece jenom člověk, co bojuje za svou víru, vlast a čistotu rodinných tradic, což bychom měli tolerovat, ne-li oceňovat, jak vám rád vysvětlí každý skalní postmodernista. A vy, odporní rasisté, že se nestydíte znovu hanobit svoji drahocennou bílou rasu odkazy na staré časy hitlerovské. To už přece dávno mělo býti zapomenuto!

Bývaly časy, a není tomu tak dávno, kdy jsem se chodívala do internetových vod hádat čistě z radosti. Tu si člověk smlsl na pomateném filosofovi hlásícímu se k odkazu Davida Huma, respektive k nějaké jeho alterverzi z jiné dimenze (tedy podle toho, co o něm tvrdil), jindy si zase procvičil svoji argumentaci při likvidaci kreacionistických (z)věrozvěstů. Jakkoli je však obhajoba vědeckých evolučních teorií vůči lecjakým dizajnérům mou vpravdě srdeční záležitostí, v diskusích nám nějak přibývá hádek pro osud společnosti nesrovnatelně důležitějších.

Především nám tu nebezpečně roste rasismus, byť se jej někteří snaží maskovat nesmysly typu "nejsem rasista, protože islám přece není rasa." Nu ano, třeba jste jen xenofob, to je přece o moc lepší.

A ke všemu se zdá, že člověk nemůže zastávat jakýsi prostřední postoj, kdy sice odsuzuje fanatiky libovolného vyznání, a na cikány, kteří na někoho vezmou železnou tyč, by nejraději uplatňoval postup typu oko za oko, ale na druhou stranu mu nevadí legálně pracující zodpovědní občané libovolné národnosti a barvy kůže, ani se neošklíbá, projde-li kolem něj žena s šátkem na hlavě. Pro jednu stranu je v tu chvíli opovrženíhodným rasistou, který by chtěl mlátit chudinky cikány železnou tyčí, pro druhou zase stejně opovrženíhodným multikulti-nadšencem, který by v klidu otevřel hranice havěti všelijaké a nechal si zlikvidovat vlastní kulturu polodivokými a krvežíznivými muslimy s celým tím jejich nesmyslným džihádem.

Nejhorší na tom je, že se do vášnivých slovních přestřelek zástupců obou těchto stran pozvolna mísí odkazy na přestřelky skutečné. Tu někdo vytáhne zločinec pistoli, a bohužel spolu s ní vlastní také jinou barvu kůže či jiné vyznání, a už se do debaty pozvolna vkrádají myšlenky, že by snad tedy i „normální slušní občané“ (čti: běloši vychovaní v euroamerické žido-křesťansko-ateistické tradici) měli u sebe běžně nosit zbraň a být připraveni ji na ochranu svou i svého majetku kdykoli použít. A pochopitelně, když už ji na tu svou obranu použijí, mají se s ní pokusit zabít a nikoli jen poranit, protože daný zločinec by ještě svědčil proti nim. Jako příklad uveďme třeba názor, který jsem se zrovna dneska dočetla v jedné diskusi: "A britské PC MC zrůdy fakt věděly, proč současně odzbrojily národ a zrušily trest smrti."

Onehdá jsem si dovolila poznamenat, že bych zabíjet nechtěla, a to dokonce ani člověka, který by se mi snažil kupříkladu vykrást dům. Proč? Jde o úctu k životu jako takovému – který je podle mne poněkud hodnotnější nežli majetek – jakož i jistou názorovou konzistenci. Jsem proti trestu smrti; myslím, že člověk nemá právo brát jinému život, protože se tím snižuje na úroveň těch, kteří ten život berou ve zlém úmyslu. Ona se totiž i pomsta potvrzená soudem dá považovat za zlý úmysl a formální legálnost věci na tom nic nemění. Kamenování nevěrné ženy je podle muslimského práva často také formálně zcela v pořádku – a přesto nad ním náhle i většina skalních zastánců návratu konečného trestu do českého právního řádu znatelně křiví nos (a ve sklepě chystá zápalné láhve na ty kruté divochy, kteří mají tu smůlu, že prostě vyrůstali v jiné kultuře než my, spravedliví a milosrdní Evropané). Ještě jsem nepřišla na to, jak v sobě spojit nechuť k trestu smrti a ochotu osobně popravit zloděje. Nemyslím si, že je to vůbec možné. Nicméně hádejte co? Byla jsem za sraba a pitomce, který si nějaké to přepadení vlastně zaslouží, když není ochotný se adekvátně bránit.

Pak máme ovšem problém s onou adekvátností. Není to zas tak dávno, kdy médii prolétla zpráva, že jakýsi americký nadšenec rozťal zloděje mačetou. Hm, kruté a zbytečné násilí, nepřiměřená obrana, jistě. Ale co když mi někdo šmejdí po bytě a já mám po ruce právě jen tu mačetu – mám se nechat vykrást nebo použít nepřiměřenou sebeobranu. Nakonec se dostáváme k tomu, zda je vůbec rozumné mít doma mačetu. A co kulomet. A kuši. A pistoli. A kuchyňský nůž. Mačetou zloděje zabít nesmím (nepřiměřená obrana), ale pistolí ano (přiměřená obrana): jenomže výsledek je stejný. Zloděj je mrtev, tedy po zásluze potrestán, a všichni jsme spokojeni. Anebo ne?

A zase zpátky k rasismu, protože právě krutostí a nepřiměřeným trestáním provinění se přece vyznačují právě cizí kultury a náboženské směry – tedy aspoň to tu kdekdo tvrdí. Vezměme si třeba takový islám. Muž tam klidně chlístne ženě do obličeje kyselinu, tam je to totiž normální. Jaká nepřiměřená reakce – vždyť se přece nemalovala rtěnkou! Ve facebookovské skupině Islám v České republice nechceme* vám to vysvětlí. Každý muslim je krvelačné a kruté zvíře, které by mělo být chováno východně v těch jejich východních rezervacích. V Evropě by měl být ukazován maximálně v zoo, ideálně s náhubkem. Proč? Protože polévá ženy kyselinou! Když jsem si tam onehdá dovolila pástnout link odkazující na článek o křesťanském knězi, který v Africe prováděl něco podobného malým dětem, které údajně posedl ďábel, ďáblem jsem se rázem stala já. Prý chci poukázat na prohnilost mnou nenáviděného křesťanství. Sice jsem tam už asi stokrát psala, že stavím tato náboženství na roveň – a ani jedno pro mne není čistě dobré ani čistě zlé, protože nezáleží na náboženství, ale na lidech, kteří jej (zne)užívají – ale koho by to, pro Boha jediného křesťanského, zajímalo. Poukazováním na ojedinělé chybičky nevinných křesťanů oslavuji zrůdný a zvrácený islám. Tedy jsem zlá. Možná i teroristka! Anebo možná taky jenom srab (už zase? To je mi novinka...), který se nechce těm teroristům (tedy všem muslimům bez rozdílu) postavit. Wow. Jaká to úcta k cizímu názoru, jaké to pronikavé myšlení, jak daleko jsme se to dostali od černé a bílé zlých kapitalistů a spravedlivých Sovětů. Můžeme si gratulovat.

Takže, lidičkové, co si z toho odnést. Pokud nechcete být odpornými multikulti sraby a zabedněnci, popadněte pěkně bambitku a hurá do ulic. Někdo krade? Ztratil právo na život. Někdo se hlásí k islámu a dovolil si přitáhnout sem do Evropy. Ztratil právo na život. Někdo... ale to je jedno, soudce lynč už něco vymyslí.

Anebo, ale to je jenom takový návrh, zkuste nejdřív přemýšlet a pak teprve mířit. A o slinách to platí také. Jsme lidé, ne lamy. Nekomunikujme pliváním.

 

 

*) to je vůbec výživná skupinka. Pokud máte zájem například o rozšíření slovní zásoby, mohu jen doporučit. Naučíte se tam úderné termíny typu "hnislám" nebo "hnuslim" a jistě vás zahřeje na duši, že máte tolik hodných bratří a sester (v Kristu? Miluj bližního svého a nastav druhou tvář? Anebo to už také neplatí?), kteří vás z hrozby islámu svými plamennými řečmi jistě... vyžvaní.

Autor: Jelena Příplatová | karma: 10.23 | přečteno: 1575 ×
Poslední články autora