Diskuse

Ukradené děti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zkuste se zamyslet nad tím co je to svoboda.  Pokud budou lidé věřit šarlatánům, budou někteří z nich umírat a trpět.  Je ale daleko děsivější tyto šarlatány zakazovat.

0 1
možnosti

Pokud Vám to leze na nervy, tak blogy s tímto námětem neotvírejte a nechte ostatním právo zabývat se, čím chtějí. Kromě toho zapomínáte, že nějaký boj na široké frontě úspěch nemívá. Pokud by se podařilo prorazit zeď Barnevernetu v případě dětí Michalákových, tak je pootevřena cesta pro další nešťastné rodiny. Vy se tedy o tento případ nestarejte a rozjeďte něco jiného po své linii, sama uvádíte další možnosti. Kritizovat, kibicovat a napomínat umí každý.....

6 1
možnosti

R^Podepisuji doslova a do písmene.

0 1
možnosti

A co takhle děti nenarozené, zabité či vlastně zavražděné umělým potratem? Ty nemají jako lidské bytosti "právo na život"? Nebo tyto děti nejsou lidskými bytostmi????;-(?

4 1
možnosti
Foto

Především nejsou dětmi. Děti se nepotrácejí, potrácejí se především embrya v prvním trimestru, starší plody pouze ze závažných zdravotních důvodů (ohrožení života matky nebo závažné postižení plodu). Embryo, dokud se nestane dítětem, žádná práva nemá, práva získává zpětně až v okamžiku úspěšného porodu. Vražda má přesnou právní definici, potrat do ní nespadá, "zavražděné umělým potratem" je z právního hlediska naprosto nesmyslné spojení.

4 2
možnosti

Jstliže dítě zeměře vinou šarlatána, který doporučí rodičům, aby ukázali prostředník klasické medicíně, vidím vinu v tom šarlatánovi, ale pouze vinu menšinovou. Většinovou vinu vidím v rodičích. Normální člověk by měl mít rozum.

Kdybych já věřil všemu, co se na mne valí ze všech stran (například výhodnosti různých půjček, nepostradatelnosti toho či onoho zboží, které mi nabízí reklama, skvělosti jít se občas povabit do toho či onoho erotického zařízení, jak mi občas při vystupování z metra nabízejí lidé, kteří rozdávají papírové reklamy). Tak už bych dnes nemělů naprosto nic, protože všechno bych utratil za podobné nesmysly. Vlastně ne že bych nic neměl. Jednu věc bych přeci jenom měl: AIDS.

2 0
možnosti
Foto

Vina je na obou stranách, ale zatím byli trestáni jen rodiče. Šarlatáni vesele lžou dalším lidem. Ne každý má mentální kapacitu pochopit nezbytné kroky léčebné procedury, odlišit fakta od nesmyslů a podobně. Pokud na takového člověka hučí z jedné strany doktor, a z druhé šarlatán, který má třeba taky VŠ titul, anebo alespoň vzdělání, které se honosně tváří (několikaleté studium homeopatie s certifikátem atp.), člověk si něco vybere, a nejspíš si to vybere v dobré víře, že to jeho dítěti pomůže - málokdo chce dítěti vědomě ublížit. Je skutečně na místě trestat pouze rodiče za to, že holt nejsou nejbystřeší, a ne toho, kdo je oklamal? Minimálně je to jedna z oblastí, kterým bychom se měli věnovat, a vymyslet, jak na ty, jejichž rady zabíjejí.

0 1
možnosti

Hlavní problém dětí paní Michalákové spočívá v tom, že selhala organizace, která má ostatním příkladům zabraňovat. (A prý se kvůli blbým zákonům nemusí nikomu zodpovídat)

Je snad tak složité rozlišovat skutečné týrání od případu, když někdo učí své dítě vyslovovat R pomocí sprostonárodních písní?

1 0
možnosti
Foto

No, pokud mohu soudit podle toho, že na světě dosud neexistuje stát, kde by se podařilo nastavit systém tak, aby byly zároveň vyhmátnuty alespoň nejtěžší případy týrání (aby děti neumíraly), a zároveň aby to nikdy neodnesl nikdo nevinnej, tak to asi složité docela je. Podle mě tady není problém ani tak to, že k zásahu sociálky došlo. Průšvih je, že, i když se ukázalo, že jde o omyl, bv si za svou chybou stojí a odmítá ji napravit. Ale o tom, co přesně se stalo v tomto případě, nakonec můj článek vůbec nebyl...

0 1
možnosti
Foto

Technický dotaz: Vy sama mate kolik dětí?

2 1
možnosti

H95a10n20a 27M32á67r67o90v56á

30. 11. 2014 12:33

Technický dotaz: na to, aby člověk přemýšlel o dětech, kterým se ubližuje jakýmkoliv způsobem, musí mít vlastní děti?

0 0
možnosti