Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J37o68s59e54f 62P77o82t96r

17. 6. 2015 21:44

Milá paní ateistko,

z vašeho článku vyzařuje inteligence, zájem o věc, spravedlivé rozčílení nad lidmi, kteří mají jiný názor než vy, ale podstatné ji, že vy,  ani jiní odborníci  nechápou, opakuji  nechápou, smysl školní docházky ( a přitom nám ostatním chtějí radit, že?).

Prvotním smyslem školní docházky není dítě vzdělat, to se může v dalším věku doučit kdykoliv, jak je také v článku několikrát zdůrazněno.

Prvotním smyslem školní docházky je naučit dítě pracovat, plnit úkoly, povinnost pro dochvilnost, respektování nadřízených.... prostě připravit dítě na krutý,  odcizený způsob života naší vyspělé civilizace.

Když  už se bavíme o výchově a padají názory na evoluci a kreaci, nemohla byste nám laskavě sdělit, jak si ve vaší pokrokové evoluci momentálně stojí Darwinova vývojová teorie?

0 0
možnosti
Foto

No, právěže nemůže... Na to, aby se dítě učilo naprostým základům vzdělanosti, nebude už v jeho dalším životě nikdy čas. Respekt k autoritám si ty autority nejdřív musí zasloužit, to není něco, co by se dalo naučit vůči jakýmkoli nadřzeným - jsem ráda, že mne škola nikdy takto nevychovala, a to už se v ní pohybuji nějaký ten pátek.

Ad evoluce - no ta nám dupe výborně ;) https://www.youtube.com/watch?v=oAv7khQixbc

0 0
možnosti