Hledej práci nebo mlč

25. 10. 2009 16:26:57
Opravdu oceňuji, že, ač jsem zde registrovaná dlouhou dobu, neporušuji pravidla diskusí rasistickými, pornografickými ani jinak nevhodnými příspěvky, a vůbec se snažím chovat jako dospělý člověk, portál iDNES a jeho návštěvníci jsou chráněni před mými potenciálně nevhodnými příspěvky do diskusí.

Jaký to má důvod, inu, mám svoje studium i svou práci, dokonce i občasný přivýdělek, tedy se nemusím hlásit o práci na portálu jobDNES. Přicházím tak o nemalý počet dukátů.

Pochopitelně kvůli pracovnímu vytížení ani nemohu trávit dny a noci prohlížením celého serveru iDNES, a tak sbírat až 60 dukátů denně, abych limitu potřebného pro vstup do diskusí dosáhla za pouhý jeden pracovní týden.

Emailovou schránku používám, vzhledem k občasné komunikaci se zahraničím mezinárodní, gmailovou, což mne diskvalifikuje ze sběru dukátů za denní přihlašování ke schránce na klikni.cz.

Inu prostě jsem evidentně nebezpečný člověk, který by mohl v diskusích napáchat, na rozdíl od všech slušných nezaměstnaných hledačů práce či lidí, kteří mají čas denně číst alespoň šedesát zdejších článků, nesmírné škody.

Zajímavé na tom je, že blog je mi přístupný zcela bez problémů, tedy v sepsání článku, který si budou moci ve chvíli přečíst stovky lidí, neb se bude nějakou dobu objevovat na hlavní stránce blogů i příslušné rubriky, mi vůbec nic nebrání! Ani tu práci k tomu hledat nepotřebuji! Zde zjevně nikoho urazit nemohu, formát blogového příspěvku je pro úderný rasistický útok příliš dlouhý, příliš obyčejný, příliš... inu, kdo si správně tipne myšlenkové pochody autora tohoto geniálního nápadu, nechť se mu zkusí příhlásit o dukáty, aby nám to tu pak v diskusi mohl sdělit.

Zvláštní, člověk sem přijde, aby jen jednoduše reagoval na odpověď ke svému komentáři... a ejhle, aby si tuto prostou tužbu splnil, musí psáti blog, na jehož komentáře bude muset odpovídat dalším blogem. Že by snad bylo něco shnilého v tom státě blogidnesském?

Nu ale k té odpovědi. Jde o můj komentář k článku Letní či zimní čas?

Pan Martin V mi na něj odpověděl: Takže podle Vás,změna času vlastně slouží na oddělení zrna od plev? ty silní zocelení tu změnu ustojí a ten kdo fňukne a prohlásí změnu za blbost, ten bude postaven ke zdi?

Ale né, proč hned tahat bambitky. Prostě se s tím smíří, všichni se s tím smíříme.

A to je vše, co jsem chtěla říct.

Děkuji milému iDNES za tuto jednoduchou a rychlou formu, kterou jsem tak mohla učinit, a přeju mu plodný zbytek víkednu a hodně času k vymýšlení podobně funkčních bezpečnostních nápadů.

Autor: Jelena Příplatová | neděle 25.10.2009 16:26 | karma článku: 15.34 | přečteno: 1546x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Jaroslav Herda

Psala o strachu voličů Zemana ve svém blogu jinak, než jak napsaly Parlamentní listy.

Pedagožka, spisovatelka, blogerka a mluvčí Společnosti učitelů českého jazyka paní Veronika Valíková Šubová oslovila kováře - redakci Parlamentních listů.

28.3.2024 v 7:22 | Karma článku: 16.69 | Přečteno: 618 |

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 28.03 | Přečteno: 3854 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 20.98 | Přečteno: 369 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.56 | Přečteno: 226 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.53 | Přečteno: 796 | Diskuse
Počet článků 21 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1352

Politicky nekorektní internetový troll s biologickým pohlavím ženským, oba, troll i pohlaví, militantně antifeministického zaměření. Profesí eviluční biolog, zájmově vědecký žvanil. Adultní jedinec s antitheistickými sklony, fanatik antifanatismu, fanoušek antiky.

Fair Warning: Ačkoli je zde žvanivý troll členem výboru Klubu skeptiků Sisyfos a spolku Ateisté ČR, jakož i zaměstnancem Katedry filosofie a dějin přírodních věd PřF UK, názory publikované na tomto blogu jsou výhradně jeho vlastní, a v žádném případě je, pod pohrůžkou umlácení Flegrovou učebnicí evoluční biologie, nelze zaměňovat s oficiálními stanovisky libovolné organizace, v níž kdy figuroval, figuruje, či figurovat bude. Případní udavači nechť se považují za seznámené s faktem, že na mých pracovištích a v zájmových spolcích je moje prořízlá huba známa jen o málo méně než jejich matka.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...