Hledej práci nebo mlč

Opravdu oceňuji, že, ač jsem zde registrovaná dlouhou dobu, neporušuji pravidla diskusí rasistickými, pornografickými ani jinak nevhodnými příspěvky, a vůbec se snažím chovat jako dospělý člověk, portál iDNES a jeho návštěvníci jsou chráněni před mými potenciálně nevhodnými příspěvky do diskusí.

Jaký to má důvod, inu, mám svoje studium i svou práci, dokonce i občasný přivýdělek, tedy se nemusím hlásit o práci na portálu jobDNES. Přicházím tak o nemalý počet dukátů.

Pochopitelně kvůli pracovnímu vytížení ani nemohu trávit dny a noci prohlížením celého serveru iDNES, a tak sbírat až 60 dukátů denně, abych limitu potřebného pro vstup do diskusí dosáhla za pouhý jeden pracovní týden.

Emailovou schránku používám, vzhledem k občasné komunikaci se zahraničím mezinárodní, gmailovou, což mne diskvalifikuje ze sběru dukátů za denní přihlašování ke schránce na klikni.cz.

Inu prostě jsem evidentně nebezpečný člověk, který by mohl v diskusích napáchat, na rozdíl od všech slušných nezaměstnaných hledačů práce či lidí, kteří mají čas denně číst alespoň šedesát zdejších článků, nesmírné škody.

Zajímavé na tom je, že blog je mi přístupný zcela bez problémů, tedy v sepsání článku, který si budou moci ve chvíli přečíst stovky lidí, neb se bude nějakou dobu objevovat na hlavní stránce blogů i příslušné rubriky, mi vůbec nic nebrání! Ani tu práci k tomu hledat nepotřebuji! Zde zjevně nikoho urazit nemohu, formát blogového příspěvku je pro úderný rasistický útok příliš dlouhý, příliš obyčejný, příliš... inu, kdo si správně tipne myšlenkové pochody autora tohoto geniálního nápadu, nechť se mu zkusí příhlásit o dukáty, aby nám to tu pak v diskusi mohl sdělit.

Zvláštní, člověk sem přijde, aby jen jednoduše reagoval na odpověď ke svému komentáři... a ejhle, aby si tuto prostou tužbu splnil, musí psáti blog, na jehož komentáře bude muset odpovídat dalším blogem. Že by snad bylo něco shnilého v tom státě blogidnesském?

Nu ale k té odpovědi. Jde o můj komentář k článku Letní či zimní čas?  

Pan Martin V mi na něj odpověděl: Takže podle Vás,změna času vlastně slouží na oddělení zrna od plev? ty silní zocelení tu změnu ustojí a ten kdo fňukne a prohlásí změnu za blbost, ten bude postaven ke zdi?

Ale né, proč hned tahat bambitky. Prostě se s tím smíří, všichni se s tím smíříme.

A to je vše, co jsem chtěla říct.

Děkuji milému iDNES za tuto jednoduchou a rychlou formu, kterou jsem tak mohla učinit, a přeju mu plodný zbytek víkednu a hodně času k vymýšlení podobně funkčních bezpečnostních nápadů.

Autor: Jelena Příplatová | neděle 25.10.2009 16:26 | karma článku: 15,34 | přečteno: 1546x