Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nucleus4

23. 5. 2010 15:01
Návod :-]

No, tak takový poněkud humorný návod je tady

http://sklad.krtek.net/rozhodovaci_strom_small.jpg

(Jinak je jasné, že pokud někdo nemá rád Klause, tak asi bude volit spíše světle zelenou než tu tmavě zelenou. Ale pokud by sis chtěla své názory o vztahu Svobodných k menšinám, apod. utvrdit nebo vyvrátit, tak doporučuji tento rozhovor

http://www.ct24.cz/vysilani/2010/05/20/210411058080520-20:10-hyde-park-ct24/ )

0 0
možnosti

Jeleena

24. 5. 2010 11:44
Re: Návod :-]

Svobodní, no... :))) Po pravdě řečeno nebudu volit ani jedny zelené. Sice ten Klaus je pro mne docela pádný argument, ale zase by mi bylo blbé rozhodovat čistě podle toho... A on ostatně nebude mít radost ani z těch, které nakonec volit budu ;) Ale ten rozhodovací strom je pěknej. :)

0 0
možnosti

Martin Winter

19. 5. 2010 23:26
Tak není nic nového..

No, milá slečno.. :D dneska nevolíš bohužel lidi s morálním kreditem ale programy. pak se dá k těm volbám jít. zatím se s tím musíme smířit. časem to snad bude lepší.. ale neboj, nejsme v tom sami. I jinde ve světě jsou domácí užitková zvířata v politice.. ;)

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1352x
Politicky nekorektní internetový troll s biologickým pohlavím ženským, oba, troll i pohlaví, militantně antifeministického zaměření. Profesí eviluční biolog, zájmově vědecký žvanil. Adultní jedinec s antitheistickými sklony, fanatik antifanatismu, fanoušek antiky.

Fair Warning: Ačkoli je zde žvanivý troll členem výboru Klubu skeptiků Sisyfos a spolku Ateisté ČR, jakož i zaměstnancem Katedry filosofie a dějin přírodních věd PřF UK, názory publikované na tomto blogu jsou výhradně jeho vlastní, a v žádném případě je, pod pohrůžkou umlácení Flegrovou učebnicí evoluční biologie, nelze zaměňovat s oficiálními stanovisky libovolné organizace, v níž kdy figuroval, figuruje, či figurovat bude. Případní udavači nechť se považují za seznámené s faktem, že na mých pracovištích a v zájmových spolcích je moje prořízlá huba známa jen o málo méně než jejich matka.