Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J49o68s43e25f 32P76o56t71r

17. 6. 2015 21:44

Milá paní ateistko,

z vašeho článku vyzařuje inteligence, zájem o věc, spravedlivé rozčílení nad lidmi, kteří mají jiný názor než vy, ale podstatné ji, že vy,  ani jiní odborníci  nechápou, opakuji  nechápou, smysl školní docházky ( a přitom nám ostatním chtějí radit, že?).

Prvotním smyslem školní docházky není dítě vzdělat, to se může v dalším věku doučit kdykoliv, jak je také v článku několikrát zdůrazněno.

Prvotním smyslem školní docházky je naučit dítě pracovat, plnit úkoly, povinnost pro dochvilnost, respektování nadřízených.... prostě připravit dítě na krutý,  odcizený způsob života naší vyspělé civilizace.

Když  už se bavíme o výchově a padají názory na evoluci a kreaci, nemohla byste nám laskavě sdělit, jak si ve vaší pokrokové evoluci momentálně stojí Darwinova vývojová teorie?

0 0
možnosti
Foto

No, právěže nemůže... Na to, aby se dítě učilo naprostým základům vzdělanosti, nebude už v jeho dalším životě nikdy čas. Respekt k autoritám si ty autority nejdřív musí zasloužit, to není něco, co by se dalo naučit vůči jakýmkoli nadřzeným - jsem ráda, že mne škola nikdy takto nevychovala, a to už se v ní pohybuji nějaký ten pátek.

Ad evoluce - no ta nám dupe výborně ;) https://www.youtube.com/watch?v=oAv7khQixbc

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1352x
Politicky nekorektní internetový troll s biologickým pohlavím ženským, oba, troll i pohlaví, militantně antifeministického zaměření. Profesí eviluční biolog, zájmově vědecký žvanil. Adultní jedinec s antitheistickými sklony, fanatik antifanatismu, fanoušek antiky.

Fair Warning: Ačkoli je zde žvanivý troll členem výboru Klubu skeptiků Sisyfos a spolku Ateisté ČR, jakož i zaměstnancem Katedry filosofie a dějin přírodních věd PřF UK, názory publikované na tomto blogu jsou výhradně jeho vlastní, a v žádném případě je, pod pohrůžkou umlácení Flegrovou učebnicí evoluční biologie, nelze zaměňovat s oficiálními stanovisky libovolné organizace, v níž kdy figuroval, figuruje, či figurovat bude. Případní udavači nechť se považují za seznámené s faktem, že na mých pracovištích a v zájmových spolcích je moje prořízlá huba známa jen o málo méně než jejich matka.